Webáruház készítés ingyen - Boltaneten.hu
Természetes Ajándékok Csak természetesen
termeszetajandekai.boltaneten.hu
Vásárlói tájékoztató
Tájékoztatásul szeretnénk közölni,hogy nem minden esetben tudjuk a szállítást azonnal teljesíteni.Minden esetben felvesszük Önnel a kapcsolatot és értesítjük a termék esetleges szállítási idejéről.
Mivel ezek eredeti kézműves termékek,nem tucatáruk,így ha valamilyen oknál fogva rendelését nem tudjuk teljesíteni azt természetesen az Ön elérhetőségén jelezni fogjuk.

Valamint kérem vegyék figyelembe,hogy a feltüntetett méretek irányadóak,minimális eltérések előfordulhatnak,hiszen mind egyedileg kézzel előállított alkotás.

Egyéni elképzelések elkészítését is vállaljuk.Tehát pl.ha megtetszik valamelyik karácsonyi dísz,de másmilyen színű szalaggal kéri akkor azt valamelyik elérhetőségünkön kérjük jelezze és mi úgy fogjuk elkészíteni.
Vagy ha van elképzelése mit szeretne,de nem talál róla képet boltunkban azt szintén elérhetőségeink egyikén tudjuk megbeszélni és ha lehetőség van rá akkor elkészítjük.


A kiszállítást futárszolgálattal végeztetjük,mivel a termékek sérülékenyek ezért a postai szolgáltatást mellőzzük ha lehetséges.
A kiszállítás díja a megrendelés nagyságától és értékétől függ.A megrendelés beérkezése után e-mailben közöljük a végleges szállítási költséget.
A Boltaneten.hu ingyen webáruház szolgáltatás technikai hátterét a BITBULL Kft. biztosítja.
Amennyiben úgy gondolja, hogy a webáruház működése jogsértő, kérjük jelezze nekünk!